Annemarie Loeff

Strict ICT Healthcare trainee sinds juli 2021

Even voorstellen …

“Ik ben ervan overtuigd dat inzet van ICT nodig is om zorgverlening nu én in de toekomst zo optimaal mogelijk te houden.”

Mede door mijn ervaring op de werkvloer van een academisch ziekenhuis en revalidatiekliniek heb ik ervaren dat de digitalisering van de zorg er snel gaat. Ik heb ondervonden dat processen binnen een (zorg)organisatie niet altijd even soepel verlopen en hier wil ik graag iets aan doen! Om als zorgorganisatie de zorg van nu en vooral ook de zorg in de toekomst zo optimaal mogelijk te maken en houden, is het van essentieel belang dat er gekeken wordt naar ICT-oplossingen welk een bijdrage leveren aan kwaliteit, veiligheid en kostenbeheersing. Het is mijn passie om bij dit proces te helpen en mede door mijn praktijkervaring in de zorg, medische kennis, doelgerichtheid, enthousiasme, eerlijke mening en verbindend vermogen zo samen tot een passende oplossing te komen.

Bij het implementeren van ICT-oplossingen in de zorg zijn veel factoren (o.a. gebruiksvriendelijkheid, kosten en draagvlak) van invloed. Ik heb gezien dat ICT kansen biedt om de patiënt zelfredzaamheid (empowerment) te bevorderen middels bijvoorbeeld een zelfmonitoringsapp en daarmee ook de zorg veiliger en efficiënter in te richten. Ik zet me in om met al deze factoren rekening te houden zodat iedereen binnen een zorgorganisatie kan profiteren van innovatieve ICT-oplossingen.

Curriculum Vitae

Opleiding

Master of Science, Universiteit Maastricht Healthcare Policy, Innovation and Management (2020)

Bachelor of Science, Universiteit Maastricht, Geneeskunde (2018)

Loopbaan

2021 – heden
Strict Young Professional, Junior Healthcare Consultant

2021 feb. – 2021 jul.
OCA-klinieken – projectmedewerker zorg

2020 okt. – 2021 feb.
GGD Utrecht – Bron- en contactonderzoeker COVID-19

2018 okt. – 2019 apr.
MUMC+ – Assistente poli oogheelkunde

Kennisgebieden

Innovatiemanagement Healthcare
Projectmanagement Healthcare
Procesverbetering Healthcare (LEAN)
Strategisch management Healthcare
Health system governance
Algemene kennis Geneeskunde

Competenties

Enthousiast
Flexibel
Betrouwbaar
Leergierig
Doelgericht
Gedreven
Sociaal
Empathisch
Nieuwsgierig