Emilie de Raadt

Strict ICT Healthcare trainee sinds juli 2021

Even voorstellen …

“Mijn wens is door middel van digitalisering het leven van zorgbehoevenden mooier en inzichtelijker te maken.”

Op zesjarige leeftijd werd mijn broertje gediagnostiseerd met Diabetes type I, waardoor ik al vroeg besefte hoe een chronische ziekte iemands leven kan beheersen. Door de jaren heen ontwikkelde er zich steeds meer technologische innovaties, waardoor mijn broertje zijn ziekte steeds beter onder controle kreeg. Doordat ik met eigen ogen heb kunnen zien hoe digitale mogelijkheden de kwaliteit van mensenlevens kunnen verbeteren, ben ik erg gemotiveerd om mij in te zetten voor de implementatie van digitale innovaties in het maatschappelijke veld. Ook buiten het zorgdomein geloof ik in de kracht van digitalisering om samen de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Samen met een team een concrete digitaliseringsslag kunnen realiseren waardoor het leven weer een stukje prettiger kan worden; daar maak ik mij hard voor. In een team ben ik graag degene die het overzicht houdt, en met het motto ‘kan niet bestaat niet’ in het achterhoofd werk ik graag samen naar een concreet doel. In zowel mijn zakelijke als privé omgeving omschrijven anderen mij als ambitieus, gestructureerd en geïnteresseerd. Deze kernkwaliteiten in combinatie met mijn positieve mindset en intrinsieke motivatie maken mij tot een waardevolle toevoeging aan uw team. Ik kom graag een keer met u kennis maken!

Curriculum Vitae

Opleiding

Master of Science, Universiteit Leiden, Public Administration: Public Management and Leadership (2021)

Bachelor of Science, Universiteit Leiden, Politicologie: Internationale Betrekkingen en Organisaties (2019)

Undergraduate Semester, San Diego State University, General Courses (2019)

Cursussen/trainingen

Prince2

Information Technology Infrastructure Library, ITIL

Scrum master

LEAN

Business Intelligence & Data Analytics

Organizing

Kennisgebieden

Data-Driven Policy Making
Digitalizing Public Services
Organizational Change Management
Transformational Leadership & Transactional Leadership
Collaborative Governance

Competenties

Ondernemend
Verbanden leggen
Samenwerken
Initiatief nemen
Organiseren en plannen
Teamplayer