Laura te Woerd

Strict Trainee sinds november 2019

Even voorstellen …

Door haar bachelor Business Administration in Facility Management en haar master Publiek Management weet Laura goed grip te krijgen op het interne management van organisaties en op de verhoudingen tussen die organisaties binnen een steeds veranderende context. Laura is leergiering, proactief en streeft ernaar om ieder project tot een succes te maken.

“Met mijn open en sociale houding probeer ik mensen in mijn omgeving altijd te motiveren het beste uit zichzelf naar boven te halen. Dit komt in de praktijk vooral tot uiting doordat ik handel vanuit het principe ‘ieder voelt het zijne’ en dit dan ook erg belangrijk vind. Ik zie het als een uitdaging om oplossingen te bedenken waarmee ieders belang wordt gemoeid en waarin iedere betrokkene zijn of haar weg kan vinden.

Door mijn praktijkervaringen heb ik ervaren dat veel organisaties beseffen dat zij digitale innovaties niet kunnen negeren en met hun organisatie hierop moeten anticiperen. Echter heb ik ook ervaren dat, ondanks dat dit besef bij organisaties sterk aanwezig is, organisaties vaak geen goed beeld hebben van hoe digitale innovaties en de inzet van data hun organisatie juist vooruit kunnen helpen. Dit vraagstuk vind ik onwijs fascinerend en ik zie het als een uitdaging om organisaties meer bewustzijn bij te brengen en ze met de inzet van digitale mogelijkheden te helpen bij het inrichten van effectievere, efficiëntere en meer duurzame processen.” 

Curriculum Vitae

Opleiding

2019, Master of Science, Radboud Universiteit Nijmegen, Publiek Management

2016, Bachelor of Business Administration, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

2016, Minor Organization and Management Studies, Linneaus University

 

Cursussen/trainingen

Prince2 Foundation, 2019
Professional Scrum Master I, 2020|ITIL 4 Foundation, 2020
Lean Yellow Belt, 2020
Lean Green Belt, 2020
Kanban, 2020

 

Kennisgebieden

Projectmanagement
Verandermanagement
Verbouwingsprojecten
Passieve data infrastructuren
Strategische personeelsplanning
Publiek-private samenwerkingen
Openbaar bestuur

Competenties

Teamplayer
Dienstverlenend
Analytisch
Organisatiesensitief
Proactief
Flexibel
Mens- en resultaatgericht