Pien van der Wijst

Strict ICT Healthcare trainee sinds juli 2021

Even voorstellen …

“Vinden waar de bottlenecks zitten en zo de gezondheidszorg efficiënter kunnen inrichten met innovatieve ICT oplossingen.”

ICT innovatie in de gezondheidszorg is dé manier om de grote patiëntenstromen de juiste zorg aan te kunnen bieden. Voor succes van deze innovaties moet echter de juiste implementatiestrategie gebruikt worden en zal samenwerken met alle betrokkenen de sleutel zijn tot succes. Aan mij de taak om de verbinding te stimuleren tussen mens, technologie en de wisselwerking hiervan.

Met goede communicatieve vaardigheden erachter komen wat de klant voor ogen heeft en dat alle stakeholders betrokken zijn. Daarbij ervoor zorgen dat op de juiste plekken winst en efficiëntie wordt behaald. Een specifieke aanpak die past bij de organisatie gaat zorgen voor een goed verloop van advies en implementatie. Samen met het team ervoor zorgen dat vernieuwende ideeën op een geschikte manier worden geanalyseerd. Dit allen gaat zorgen voor een geslaagde praktijkgerichte wisselwerking tussen de zorgorganisatie en zorgtechnologie.

Curriculum Vitae

Opleiding

Master of Science, Maastricht University, Healthcare Policy, Innovation & Management (2021)

Bachelor of Science, Wageningen University & Research, Health & Society (2020)

Loopbaan

2021 – heden
Strict Young Professional, Junior Healthcare Consultant

Kennisgebieden

Economie in de gezondheidszorg
Gezondheidszorg innovatie
Financieel management in de gezondheidszorg
Strategisch management
Organizational change management

Competenties

Oplossingsgericht
Communicatief
Efficiëntie
Empathisch
Analytisch