Robin ter Bekke

Strict ICT Healthcare trainee sinds juli 2021

Even voorstellen …

“Een verbeterde kwaliteit van leven met digitale mogelijkheden voor toekomstbestendige zorg.”

In een wereld waarbij razendsnelle technologische ontwikkelingen plaatsmaken voor nieuwe gebruiken, behoeften en mogelijkheden, ontstaat er ruimte om meer focus aan te brengen op wat echt belangrijk is. Onze gezondheid in de breedste zin van het woord. Dat is waar het voor mij persoonlijk allemaal begint en bepalend is voor hoe de kwaliteit van leven ervaren wordt.

Als nieuwsgierige ‘Trend Researcher & Concept Creator’ ligt mijn expertise in de samenhang tussen multidisciplinaire analyses en concept creaties van impactvolle en innovatieve waarde. Zo weet ik welke trends en ontwikkelingen er in de markt spelen en vertaal deze door naar alomvattende diensten en producten op het gebied van diverse lifestyles. Mijn specialisme ligt binnen de sectoren Living & Health.

Door het combineren van mijn analytische kracht en creativiteit, komen innovatie en impact het beste tot hun recht bij het tackelen van strategische vraagstukken. Hier zet ik abstracte waarden om naar concrete impactvolle waarde. De huidige tijdsgeest biedt hier oneindig digitale mogelijkheden voor waarin ik de passie heb voor het slaan van de brug tussen de mens en de technologie. Met als oogpunt een verbetering van de kwaliteit van leven.

Om tot het beste resultaat te komen, weet ik de juiste balans te vinden tussen mijn authentieke kwaliteiten en sterk inlevingsvermogen in de wensen van de opdrachtgever en doelgroep. Tot slot komt dit naar voren in zowel teamverband als in de individuele uitvoering.

Curriculum Vitae

Opleiding

Bachelor of Arts, Fontys Academy for Creative Industries, International Trendresearch & Concept Creation in Lifestyle (2019)

Minor Bilbao Spanje, UPV Universidad Pais Vasco, Faculty of Fine Art (2018)

Loopbaan

2021 – heden
Strict Young Professional, Junior Healthcare Consultant

2020 – 2021
Facilicom Group, Management Trainee, Change Projectmanager Business Technology

2018 – 2020
Surplus Groep, Parttime Psychogeriatrische Zorgmedewerker Dementie

2019 – 2019
Surplus Groep, Afstudeerstage

2018 – 2018
0-to-9 Cross Creative Agency, Meewerkstage Strategie & Creatie

Kennisgebieden

Trendwatching: Horizonscanning, scenarioplanning & cross-cultural analysis.
Conceptontwikkeling
Quality of Life
Design Oriented Research (innovatie)
Sustainable Futures
Business Strategy
Creative Technology

Competenties

Signaleren
Analyseren
Ontwerpen
Resultaatgericht Handelen
Innoveren
Communiceren
Professioneel Handelen