Thijs Quakkelaar

Strict Trainee sinds november 2019

Even voorstellen …

Vanuit een achtergrond in de organisatiepsychologie en het organisatieadvies vliegt Thijs projecten aan. Door te kijken naar wat er wél mogelijk is, is hij het vliegwiel in digitale ontwikkeling en verandering. Met kritische en analytische blik gaat hij hierbij weloverwogen aan het werk. 

 ‘’Ik ben iemand die kritisch is op mijn eigen werk en vandaag liever een kleine stap zet om vooruit te komen dan dat ik grote sprongen maak. Iedere dag een stapje beter is hierin mijn credo. Kwaliteit en borging van processen en ontwikkeling zijn in mijn optiek alleen mogelijk door een stapsgewijze aanpak. Door het inzetten van mijn kennis van psychologie draag ik oplossingen, handvatten en techniek aan die aansluit op de persoon en zijn of haar voorkeuren. Zo zorg ik voor een oplossing die zo optimaal is voor alle betrokkenen. 

Organisatieontwikkeling en -advies is een vak op zich, maar wat vaak achterblijft zijn de mogelijkheden die digitalisering met zich meebrengt. Zeker wanneer deze op maat gemaakt zijn voor de organisatie, het team of de persoon die ermee werkt.’’  

Curriculum Vitae

Opleiding

2018, MSc Arbeid- en Organisatiepsychologie, Radboud Universiteit Nijmegen 

2017BSc Psychologie, Radboud Universiteit 

Cursussen/trainingen

2020, Oracle Cloud Infrastructure Foundations 2020 Associate
2020, PeopleCert, ITIL Foundation V4
2019, Scrum.org, PSM I
2019, PeopleCert, Prince2 Foundation
2019, Q4-profiles DISC-certificatie

Kennisgebieden

Organisatieverandering 
Stakeholdermanagement 
Leiderschap
Projectmanagement
Capaciteitsmanagement 

Competenties

Analytisch 
Weloverwogen 
Gedreven 
Gericht op kwaliteit 
Plannen en organiseren 
Diplomatiek en tactisch in communicatie